Pasul 4: Utilizarea contului PTC

Dupa crearea contului urmeaza logarea cu user , parola si dupa caz si o cheie de siguranta (o imagine) care trebuie reprodusa intocmai (cu majuscule unde e cazul)(vezi exemplul de mai jos).



In urma logarii, cu Stats/Account/Members se poate verifica situatia contului , iar pt clickaiala – Ads/View Ads/Surf Ads/View Baners/Surf Baners...

Se face click pe linkurile publicitare , cate unul pe rand , se asteapta cca 30 sec pana cand apare confirmarea . Linkurile publicitare pot fi sub forma unui text sau a unui baner (imagine). In cazul unora din situri exista mecanisme impotriva trisorilor astfel incat dupa clickul pe textul/imaginea respectiva apare o noua imagine (o bulina) pe care trebuie clickuit pentru a activa linkul (vezi exemplul de mai jos).



Linkul accesat si confirmat nu mai poate fi clickuit cca 24 de ore . Dupa ce trec cele 24 h linkul devine activ (perioada poate diferi functie de site)(vezi exemplul de mai jos).



In sectiunea de anunturi , dupa selectarea unui link si confirmarea lui e recomandat un refresh pt a vedea noua situatie (ce linkuri mai sunt valide).